Contact rapid: 0758 013094 / office@lavanderia.ro

Spalatorie-curatatorie haine

Spalatorie haine

Ridicare si livrare GRATUIT pentru sume ce depasesc 100 ron

Avem grija ca hainele dumneavostra sa primeasca atentia meritata si sa fie tratate si curatate prin cele mai eficiente metode de curatare si spalare, astfel incat rezultatele sa fie ireprosabile.

Atunci cand vine vorba de calitate, suntem foarte exigenti deoarece suntem constienti ca doar prin oferirea unor servicii la cele mai inalte standarde, veti fi pe deplin multumiti si veti apela din nou la serviciile noastre, ori de cate ori veti avea nevoie.

Hainele tale sunt cartile noastre de vizita

Procesul tehnologic de spalare a hainelor a fost atent gandit si implementat sub stricta observatie a specialistilor, astfel incat sa indeplineasca toate criteriile de calitate, iar articolele tale vestimentare sa aiba un aspect desavarsit.

Fiecare produs, indiferent de natura lui, sau de materialul din care este confectionat – fie ca este vorba despre rochia de mireasa, ori camasa pe care ai purtat-o cand ai incheiat cea mai profitabila afacere, echipamentul de lucru, ori despre o simpla cravata – va fi supus unui process complex de curatare, uscare si calcare, astfel incat sa aveti siguranta purtarii unor haine cu un aspect impecabil.

Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 100 RON, asiguram colectarea si livrarea articolelor de la locul indicat de dumneavostra. Acest lucru a fost gandit din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor, oferind servicii complete, la preturi atractive.