Contact rapid: 0758 013094 / office@lavanderia.ro

Servicii

Lavanderia ofera servicii complete profesionale de spalatorie haine, curatatorie covoare, spalatorie industrial, dar si servicii de croitorie.

Permanent investim in utilaje cat mai performante si in cursuri de perfectionare profesionala pentru angajati, asigurandu-ne in acest fel ca eforturile noastre se reflecta in servicii de cea mai buna calitate pentru tine.

Lavanderia iti propune o gama complete de servicii de curatatorie si retusare:

curatatorie haine

Curatatorie si spalare profesionala/spalatorie

Iti garantam cele mai bune rezultate in materie de curatatorie. Prin folosirea unor detergent non-toxici, verificati si atestati de catre specialist, dar si cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie de care dispunem, hainele tale vor arata de fiecare data excelent, iar tesaturile isi vor pastra rezistenta mult mai mult timp.

Rochii de nunta si costume

Pentru fiecare moment important din viata ta, Lavanderia te ajuta sa arati impecabil. Articolele vestimentare vor fi curatate cu cea mai mare atentie, respectandu-se instructiunile de pe etichete, astfel incat chiar si cele mai pretentioase tesaturi nu se vor deteriora.

Curatatorie si calcare profesionala a camasilor

De cate ori ti s-a intamplat sa nu mai porti una din camasile tale preferate doar pentru ca se calca foarte greu si se sifoneaza extreme de usor? Acum, pe langa serviciul de curatatorie, asiguram si serviciul de calcare profesionala a hainelor.
Presele de abur profesionale vor actiona asupra cutelor, iar camasile isi vor pastra aspectul si forma pentru un timp mai indelungat.

Pilota, cuvertura, draperii, perdele

Detergentii speciali pe care ii folosim curata in profunzime fiecare articol, indiferent de textura si densitatea tesaturilor. Prin tehnologia avansata de curatatre sub presiune, praful, petele dificile si mirosurile neplacute vor fi eliminate definitiv, iar articolele isi vor recapata aspectul placut, de nou si mirosul imbietor de proaspat.

Haine piele

Acordam o deosebita atentie procesului de curatare si uscare a hainelor din piele, astfel incat sa nu se deterioreze sau sa-si strice stralucirea. Prin respectarea indicatiilor de curatare pentru fiecare tip de material, nu trebuie sa-ti faci griji ca haina ta preferata se va deterioara sau isi va pierde din culoare.
Datorita complexitatii procesului de curatatre, materialul isi va pastra caracteristicile, prin utilizarea unor detergent speciali si aditivi de fixare si tratare a culorii pielii.

Echipamente sport si echipamente speciale

Lavanderia iti garanteaza calitatea si in materie de echipamente speciale. Indiferent de textura materialului din care este fabricat, echipamentul tau va arata impecabil dupa fiecare curatare, fara urme de pete sau aspect deteriorate.
Articolele sunt supuse unui process de curatare delicat, astfel incat sa nu sufere modificari si sa-si pastreze rezistenta pentru un timp indelungat.