Campanie – Servicii de curatare covoare

De ce sa ALEGETI LAVANDERIA – Spalatorie si servicii de curatare de covoare profesionale !

Fata de spalatul covoarelor acasa sau la o spalatorie auto, o spalatorie profesionala de covoare va ofera cateva avantaje de care beneficiati direct dumneavoastra:

.

Experienta in spalarea de covoare

Covoarele dvs vor fi tratate si ingrijite cu mare atentie, de aceea dupa curatare veti avea niste covoare impecabile, curate si frumos parfumate!

Echipamente si Tehnologii Profesionale

Spalam covoarele dvs cu echipamente si tehnologii profesionale concepute special pentru curatarea de covoare, astfel incat covoarele vor fi spalate in profunzime, eliminand praful, murdaria si bacteriile din covoare!

Detergenti si Tratamente de Calitate

Folosim produse profesionale pentru spalatul covoarelor, detergenti speciali care pastreaza culorile initiale si tratamente de calitate care confera covoarelor la final un miros placut.

Uscare Adecvata

Unul din cei mai importanti pasi in procesul de spalare a covoarelor este uscarea care se face prin centrifugare cu echipamente speciale. Dupa centrifugare, covoarele sunt depozitate in spatii special destinate uscarii lor, fara a fi expuse la soare!

 

Ce beneficii va ofera Lavanderia:

Lasati grija spalarii covorului in seama noastra pentru ca dumneavostra sa salvati timp (timpul pierdut cu spalarea acestora – uscarea in conditii necorespunzatoare), salvati bani (suma cheltuita pe produsele pentru spalarea covoarelor, pe carpe, mopuri si diverse perii sau pe alte servicii de spalare covoare neprofesionale), si ce este mai important prelungiti durata de viata a covoarelor dumneavoastra (acestea vor arata ca noi de fiecare data)!Tehnologia pe care o folosim in procesul de curatare a covoarelor dvs este de ultima generatie si presupune urmatoarele etape :

Analiza covorului

Specialistii nostri analizeaza covorul dvs atent si amanuntit pentru a stabili setarile potrivite de spalare in ceea ce priveste echipamentul.

Desprafuirea covorului

Inainte de a incepe spalarea covorului, praful din covor este eliminat printr-un procedeu de « batere » astfel incat in etapa ulterioara covorul va fi spalat fara particule de praf, de par, sau scame care ar putea intra in tesatura covorului prin spalare.

Spalarea propriu-zisa

Spalarea incepe prin imbibarea abundenta a covorului cu apa, ulterior aplicand detergenti speciali si tratamente antibacteriene. Folosim cei mai buni detergenti care nu contin inalbitori sau agenti de albire si nu ataca culorile covorului. Mai mult, culorile vor fi vitalizate. Operatiunea de spalare se realizeaza cu o perie rotativa electrica, printr-un proces de periaj profund cu scopul de a inlatura orice urma de murdarie din fibra covorului.

Clatire preliminara

Dupa operatiunea de spalare a covorului, are loc etapa de clatire preliminara cu jet continuu de apa, pentru indepartarea detergentului ramas in tesatura.

Clatire finala si stoarcere

Covorul se introduce in centrifuga, unde mai intai se realizeaza clatirea completa cu apa dupa care urmeaza stoarcerea printr-un proces atent de centrifugare pentru eliminarea apei din covor. Ulterior, covorul este expus la tunuri cu aer (cald in timpul iernii).

Aspirare si periere

Dupa uscare, covorul este aspirat pentru a indeparta astfel parul de animale sau scamele ce mai pot ramane dupa spalare. Ciucurii sunt tratati cu o solutie speciala pentru albire, iar apoi pieptanati manual.

La final ne ocupam de controlul de calitate si ambalarea covorului curatat pentru a fi livrat la domiciliul dvs.

Va garantam un produs final de calitate exceptionala, culoarea, integritatea, urzeala si festonul fiind impecabile.

ATENTIE ! Nu garantam eliminarea oricarui tip de pata, deoarece nu cunoastem vechimea petei sau daca aceastaba fost tratata in prealabil cu alte solutii chimice.

IMPORTANT: Rezultatul final depinde in mare masura de modul de exploatare a covorului: cum a fost asezat pe jos, felul in care a fost intretinut pe parcurs, expunerea la soare si pozitionarea sub diferite obiecte de mobilier.

Locatii Lavanderia

DOROBANTI
Dorobanti :Str Radu Beller nr 1
tel.: 0753 098 854
ORAR: L-V 8-21; S 9-15; D inchis

Contactati-ne Sunati Vreau sa fiu contactat

Numarul a fost trimis! Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

Va rugam sa completati numarul de telefon.